Customer Service Valley zet in op scholing en werving

Eén jaar na de officiële start concluderen de samenwerkende partijen dat Customer Service Valley succesvol is en goed inspeelt op een behoefte bij klantcontactcentra in de regio. De stichting is erin geslaagd Zuid-Limburg als customer service regio verder te versterken, onder meer met opleidingstrajecten, kennisdeling, innovatie en verdere professionalisering van het customer service vak. Customer Service Valley is in het leven geroepen door Vodafone, Q-Park, Arvato Bertelsmann, de Gemeente Maastricht en de onderwijsorganisaties Arcus, Leeuwenborgh en Hogeschool Zuyd.  
In het eerste jaar van haar bestaan heeft Customer Service Valley concrete resultaten geboekt. Zo zijn werkzoekenden op mbo-niveau omgeschoold naar medewerker klantcontact. Tevens is er een mbo-opleidingstraject gestart ten behoeve van kennisverbetering van eigen medewerkers. En de partners hebben een gezamenlijk recruitmentprogramma ontwikkeld dat zich niet alleen richt op de werving van buitenaf, maar dat ook doorstroming van medewerkers tussen de vier organisaties beter mogelijk maakt. 

Experience Days
Customer Service Valley zet komend jaar verder in op scholing en werving, te beginnen met een recruitment-event.  Op zaterdag 5 november van 13.00 uur tot 17.00 uur en donderdag 10 november  van 17.30 uur tot 21.00 uur organiseert Customer Service Valley een experience event. Het doel van deze middag en avond is om geïnteresseerden in het werken in een klantcontactcenter een kijkje achter de schermen te geven en hun belangstelling te wekken voor dit vak.
De bijeenkomsten vinden plaats in het klantcontactcenter van Vodafone in Maastricht. Meer over de Experience Days is binnenkort te vinden op de website en facebookpagina van Customer Service Valley: www.customerservicevalley.nl