Multilinguals/ Expats

Customer Service Valley beschikt over een groot (Eu)regionaal netwerk van organisaties. Podium24, als mobiliteit & recruitmentpartner voor Customer Service Valley, verbindt vraag en aanbod van arbeidskrachten en begeleidt ook de mobiliteit van mensen tussen partners onderling. Zo ontstaan er carrièrepaden over de bedrijven heen. Klantenservice is meer dan telefonische ondersteuning. Het is óók sales support in de frontoffice en backoffice, automatisering & innovatie in klantenservice processen en tevens een goede financiële dienstverlening. Ontwikkelingen gaan razendsnel en er is niet alleen behoefte aan medewerkers die de Nederlandse taal goed beheersen. Voor velen van onze internationale klanten geschieden de klantcontacten dan ook meertalig. De talen Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Duits of Portugees worden steeds belangrijker. De bedrijfstaal is meestal Engels.
 
Nieuwe baan…? 
Ben jij of je partner, wegens een nieuwe carrière, ooit naar Nederland gekomen? Ligt de focus voor jou op een nieuwe baan…?
Neem dan contact met ons op. We kijken samen met jou naar de wensen en behoeftes, en brengen je in contact met het CSV-netwerk of andere internationale werkgevers.

CSV Active Mobility & Recruitment
Recruiter Boy Ramakers
Email Boy.ramakers@podium24.nl
Phone +31 (0)6 11743419