Direct solliciteren bij zes bedrijven tegelijk

Ben je op zoek naar een leuke uitdagende baan? Welkom bij Customer Service Valley. Wij bieden je hier de kans om te solliciteren bij zes bedrijven tegelijk. En dat zijn niet de eerste de beste bedrijven: DHL, Majorel, Q-Park, Obvion, Rabobank en VodafoneZiggo. Hier werken dagelijks zo'n 2.000 agents om klanten zo goed mogelijk te helpen met hun vragen: een uitdagend vak. Er wordt een onder meer beroep gedaan op je sociale vaardigheden, kennis en verantwoordelijkheidsgevoel. Je hebt een grote mate van zelfstandigheid, er is ruimte voor eigen initiatief en de mogelijkheid om je zelf te ontwikkelen en door te groeien. Dit maakt customer service tot een boeiende werkomgeving met volop kansen. 

Wij bieden zowel fulltime als parttime banen met flexibele werktijden bij zes bedrijven. Je kunt rekenen op een prettige werksfeer waar collegialiteit en teamspirit voorop staan. Er is ruimte voor zelfontplooiing en je inzet wordt beloond met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Heb je interesse? Stuur een mail met je gegevens naar info@customerservicevalley.nl. Wij nemen dan contact met je op.

In de Stichting Customer Service Valley werken overheid, bedrijfsleven en onderwijs samen om, onder meer met opleidingstrajecten, kennisdeling, innovatie en verdere professionalisering van het vakgebied, Zuid-Limburg als customer service regio verder te versterken.