Nationale Klantcontact Week Customer Service Valley bedankt alle agents

Van 25 tot 29 januari is het Nationale Klantcontact Week 2016. Customer Service Valley maakt van de gelegenheid gebruik om al haar 1.500 agents te bedanken voor hun inzet, onder andere met een feestelijke taart en een persoonlijke kaart.

Customer Service Valley is een innovatieve samenwerking tussen bedrijfsleven, overheid en onderwijs in Zuid-Limburg. De aangesloten partners zijn Vodafone, Q-Park, arvato Bertelsmann, de Gemeente Maastricht en de onderwijsorganisaties Arcus, Leeuwenborgh en Hogeschool Zuyd.
In Maastricht en omgeving zijn zo’n dertig bedrijven actief met een klantcontactcenter. Het gaat om 5.000 arbeidsplaatsen, waarvan 1.500 in Customer Service Valley. De ambitie is om dit aantal uit te breiden van 5.000 naar 6.000 in drie jaar. Customer Service Valley wil onder meer met opleidingstrajecten, kennisdeling, innovatie en verdere professionalisering van het vakgebied, Zuid-Limburg als customer service regio verder versterken.

Meer waardering voor het vak

Customer service wordt als vak nog steeds ondergewaardeerd. De Nationale Klantcontact Week is een mooi moment om de schijnwerpers te richten op de mensen die in deze sector werkzaam zijn. Erkenning voor de customer service agents, maar ook bewustzijn bij de organisaties en de buitenwereld dat deze mensen van onschatbare waarde zijn in het contact met de klanten, zeker in de huidige ‘digitale economie’.

De week is een initiatief van de CCMA, de beroepsvereniging in Nederland voor iedereen die werkzaam is in de Customer Contact branche.