Kom naar Limburg Unlimited op 28 en 29 maart aanstaande en bezoek de Experience Box van Customer Service Valley in het MECC Maastricht

Customer Service Valley is op 28 en 29 maart vertegenwoordigd bij Limburg Unlimited in het MECC Maastricht. Tijdens dit evenement richt Customer Service Valley zich onder meer op het werven van kandidaten voor het vak van customer service. Hiervoor kunnen bezoekers onder andere terecht in onze Experience Box waar we ze in razend tempo meenemen in de uitdagende wereld van klantenservice. Ook bedrijven die geïnteresseerd zijn in samenwerking op het gebied van opleiding, kennisdeling, recruitment en arbeidsmobiliteit, nodigen we van harte uit om langs te komen.   
Limburg Unlimited staat in het teken van werk & leren, innoveren, ondernemen en internationaliseren. Het event biedt een platform voor ondernemers, onderzoekers, talenten, producenten, onderwijsinstellingen en overheden om kansen te ontdekken. Limburg Unlimited is dé plek waar kennis kan worden gedeeld en ondernemers en talenten worden geënthousiasmeerd om zich in Limburg te vestigen, (samen) te werken, te internationaliseren en te investeren. En, waar talent bewust wordt (gemaakt) van interessante carrièremogelijkheden.
Waarom Limburg United?
Limburg biedt vanwege zijn ligging veel kansen om over de grenzen heen samen te werken. Limburg maakt Nederland een stukje groter en vormt de verbinding met Europa. Customer Service Valley is daar een goed voorbeeld van. Internationaal denken en handelen maken van Limburgers krachtige partners in (grensoverschrijdende) samenwerkingsverbanden.
Exposanten & sprekers
Tijdens het evenement in het MECC zijn er naast de verschillende exposanten ook vier podia. Tijdens de lezingen & seminars worden per thema boeiende onderwerpen voor het voetlicht gebracht, uiteenlopend van ‘robotica in de zorg’ tot ‘ondernemen in het buitenland’. Laat je inspireren, enthousiasmeren en activeren tijdens Limburg Unlimited 2018 en kom zeker naar de Experience Box van Customer Service Valley.
Kijk voor meer informatie op: www.limburg-unlimited.com