De expo ‘Groeten uit Maastricht’ van start

De expo ‘Groeten uit Maastricht’ is van start gegaan. Deze expositie waar de Maastrichtse maakbedrijven en innovatieve clusters zich presenteren heeft onder meer tot doel om het publiek bekend te maken met de innovaties van deze bedrijven en sectoren. Voor veel mensen is het onbekend hoe zij Maastricht op de (wereld)kaart zetten en welke impact dit heeft voor de stad.
Ook Customer Service Valley presenteert zich op deze Expo. Met 6.000 medewerkers is Maastricht een belangrijk centrum voor klantcontact. Grote internationale merken, onder meer in de retail, hebben hun klantenservice in Maastricht gevestigd. Ook dit is voor veel mensen onbekend. Tijdens de expo ‘Groeten uit Maastricht’ geeft Customer Service Valley een impressie van het vak: Maastricht calling. In de box wordt een moodvideo afgespeeld die de bezoeker in razend tempo meeneemt in de wereld van customer service. Zeker de moeite waard. Ook kunnen bezoekers meedoen aan een selfie-wedstrijd. De box van Customer Service Valley staat op nummer 8 en steekt letterlijk boven de rest uit.
Naast Customer Service nemen de volgende bedrijven en clusters deel aan de expo: Thomas Regout International, Mosa, Sappi, ENCI, Johnson Matthey, Mora, Greentom, Vectioneer, Blanche Dael, de Bisschopsmolen en Mine Kafon. De clusters zijn: Life & Health sciences, Steelport Maastricht, Customer Service Valley en de creatieve industrie. Rabobank Maastricht en Omstreken is partner van deze expositie.
De expositie wordt begeleid door een intensieve randprogrammering. Daarmee wordt een interessant platform geboden aan ondernemers, studenten, scholieren en werkzoekenden. Met specifieke programmaonderdelen krijgen zij een extra inkijk bij de deelnemende bedrijven en mogelijkheden om te netwerken.
 
Locatie
De expo vindt plaats op de eerste verdieping van het Eiffelgebouw Maastricht, ingang via Petrus Regoutplein Maastricht (via Sphinx –parkeerterrein/Fenixhof). De expo is geopend van 11 november t/m 7 januari 2018 op donderdag en vrijdag van 14-19 uur en op zaterdag en zondag van 11-17 uur. Gratis entree. Kijk voor alle actuele informatie op www.groetenuitmaastricht.nl.