Tom Custers, Business Unit Manager Customer Services arvato Bertelsmann

Vakmensen gezocht

Vakmensen gezocht. Denk je dan aan een customer service agent? Een wat? Callcenter medewerker klinkt al bekender toch? Callcenter is een term die we liever niet meer gebruiken. Past niet. Niet bij onze cultuur, niet bij onze mensen, niet bij ons vak.
De contactcenter branche heeft de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Klanttevredenheid is belangrijker dan ooit. En dat bereik je alleen met competente, gemotiveerde en tevreden medewerkers. Die staan niet voor ons in de rij. Customer service medewerker wordt door velen nog steeds gezien als ‘baantje’ of als ‘inkomen’. Niet als beroepskeuze. Nog niet. Want dat is wel nodig om onze klantgerichte dienstverlening op peil te houden en verder te ontwikkelen. Daarom ben ik ontzettend blij met een initiatief als  Customer Service Valley waar overheid, bedrijfsleven en onderwijs de handen ineen hebben geslagen als het gaat om het gezamenlijk organiseren van om- en bijscholing, werving, maar ook om een betere positionering van de klantcontactsector, zowel in het onderwijs als ook daarbuiten.

TalentPitch
Het moet ertoe bijdragen dat werken in klantcontact gezien wordt als een bewuste beroepskeuze en zo bijdraagt aan de oplossing van de mismatch op de regionale arbeidsmarkt; namelijk dat er veel werkzoekenden zijn, maar ons nog niet in groten getale weten te vinden.
Dat moet veranderen. En gelukkig zien we dat ook al veranderen. De verhalen van customer service medewerkers op deze website laten dat ook zien. Daar spreekt plezier en trots uit, maar ook uitdaging, ambitie en ontwikkeling. Als je kennis wil maken met ‘het echte werk’, raad ik je aan om de TalentPitch te doen. Wie weet, misschien spreken we elkaar dan nog...
 
REACTIES
David Kerff 29/01/2016
Na lang zoeken een heel erg leuke baan gevonden bij arvato! Leuke collega's en een leuke klant die mogelijkheden bied! Een plek om te werken waar je jezelf kunt zijn en je er veel voor terug krijgt!
adfsdd - https://chinatechblog.com/ 01/01/2024

Plaats een reactie

Uw e-mail adres wordt niet op de site getoond.